Schell Fysiotherapie - Nieuws

Optimaal hardlopen met RunningSmart

Het mooie weer komt er weer aan en veel mensen gaan weer werken aan hun conditie. Een gemakkelijke en goedkope manier om dit te doen is hard­lopen. Toch zijn er een aantal hardloopprobleempjes die zich kunnen voordoen. Om goed van start te gaan, is het belangrijk van tevoren te weten welke obstakels je op je weg naar een goede gezondheid en veel loopplezier kunt tegenkomen. Om te zorgen voor een goede blessurepreventie en een gepersonaliseerd hardloopschema, is het verstandig om je vooraf te laten screenen. Een goede partner hierbij is een RunningSmart -­coach/ -­fysiotherapeut.

Lees meer...

Slaapdag bij Schell Fysiotherapie

Op 21 november 2016 van 10.00 - 16.00 uur organiseert Schell Fysiotherapie i.s.m. M LINE een 'slaapdag'. Op deze dag kunt nu zich door een fysiotherapie laten adviseren over lichamelijke klanten door het slapen of juist niet!

Lees meer...

Hhp Open Dagen bij Schell Fysiotherapie

Op 29, 30 en 31 januari 2016 staat Schell Fysiotherapie volledig in het teken van de hhp Open Dagen. Tijdens deze dagen kunnen geïnteresseerden kennismaken met andulatietherapie. Andullatie kan voor veel pijnpatiënten een waardevolle aanvulling zijn op hun behandeling.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed