TARIEVEN


Vergoeding zorgverzekeraars

Hieronder staat een overzicht van zorgverzekeraars waarmee Schell Fysiotherapie contracten heeft afgesloten. Bent u verzekerd via een van de onderstaande zorgverzekeraars, dan verzorgt Schell Fysiotherapie direct de declaratie bij uw zorgaanbieder.

Bent u niet verzekerd via een van de genoemde zorgverzekeraars, dan gelden voor u de door ons gehanteerde tarieven. Na behandeling ontvangt u een factuur, die u kunt gebruiken om de rekening te declareren bij uw zorgverzekeraar.

NB. Het terug te ontvangen bedrag is bij iedere zorgverzekeraar anders. Vraag na hoeveel u vergoed krijgt bij uw zorgverzekeraar.

Ervaringen

Goede hulp en vriendelijke medewerkers

- Janco

Zeer tevreden over de persoonlijke benadering/aandacht van de therapeut, de behandeling zelf en de goede en duidelijke uitleg. Goede persoonlijke aandacht en begeleiding. Goede inschatting van wat ik aankan en stimulatie om meer te doen zonder over mijn grenzen te gaan. Ze legt heel goed uit wat, waarom en waaruit de behandeling bestaat. Maar op de meest kwetsbare momenten geeft ze ook uitleg waarom het pijn doet. Pijnvrij nu…bedankt Daphne!

- Wendy

Heel tevreden! 5 sterren

- Alice

Afspraak inplannen

Plan je afspraak in via MijnZorgtoegang.