SCHOEN- EN VOETADVIES


Foot Connection

Binnen onze praktijk werken wij samen met Foot Connection op het gebied van voet- en schoenadvies.

Onderzoek

We onderzoeken of de klachten verband houden met de stand van de voet. Bij het onderzoek wordt onder meer een digitale voetspiegel gebruikt, die op het computerscherm laat zien hoe de belasting van de voetdruk verdeeld is.

Hierop kunnen wij minimale afwijkingen onderkennen, die op den duur tot blessures zouden kunnen leiden. Voor sporters worden de gegevens van de voetafdruk gecombineerd met video-opnamen van hun looppatroon.

Belasting van de voet

Wij ontwerpen en vervaardigen individuele supplementen (zooltjes) op maat. Daarmee worden de verschillen tussen links en rechts opgeheven en ontstaat er een juiste lichaamsbalans. Dergelijke supplementen voorkomen en verhelpen klachten en blessures.

De supplementen zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof in verschillende hardheden. Het is flexibel materiaal dat de natuurlijke beweging niet belemmert. De supplementen zijn schokdempend, slijtvast en heel licht van gewicht.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede hulp en vriendelijke medewerkers

- Janco

Zeer tevreden over de persoonlijke benadering/aandacht van de therapeut, de behandeling zelf en de goede en duidelijke uitleg. Goede persoonlijke aandacht en begeleiding. Goede inschatting van wat ik aankan en stimulatie om meer te doen zonder over mijn grenzen te gaan. Ze legt heel goed uit wat, waarom en waaruit de behandeling bestaat. Maar op de meest kwetsbare momenten geeft ze ook uitleg waarom het pijn doet. Pijnvrij nu…bedankt Daphne!

- Wendy

Heel tevreden! 5 sterren

- Alice

Afspraak inplannen

Plan je afspraak in via MijnZorgtoegang.